Grb
Serbian Government
Directorate for eGovernment
Ministry of State Administration and Local Self-Government

еУправа држави штеди милионе евра

Директор Дирекције за електронску управу Душан Стојановић одржао је данас, у оквиру семинара „Србија пред вратима дигиталног света“, предавање о раду националног портала еУправа, уприличено за припаднике медија из целе Србије.

Делегација МДУЛС и ДЕУ у студијској посети Eстонији

Делегација предвођена државним секретаром Жељком Ожеговићем испред Министарства за државну управу и локалну самоуправу и Душаном Стојановићем из дирекције за електронску управу, боравиће од 11. до 15. маја 2015. у студијској посети Естонији.

Сремска Митровица и Лозница награђене за напредак у еУправи

Државни секретар у Министарству државне управе и локалне самоуправе (МДУЛС) Жељко Ожеговић посетио је данас челнике локалних самоуправа Сремскa Митровицa и Лозницa и том приликом им уручио по три комплета рачунарске опреме као награду за постигнуте резултате на пољу еУправе, али и као подстрек за даљи квалитетан рад. У име локалних самоуправа награде су примили градоначелник Сремске Митровице Бранислав Недимовић и градоначелник Лознице Видоје Петровић. Свечаним уручењима рачунарске опреме присуствовао је и Душан Стојановић, директор Дирекције за електронску управу, органа у саставу МДУЛС.